Kategori 2: Keratan Tanpa Tulang
   
 
   
Daging Kaki Tanpa Tulang (Beserta Pergelangan Kaki)
   
Penerangan Potongan ini diperolehi daripada daging paha penuh. Tulang telah diasingkan daripada daging tetapi pergelangan kaki masih terlekat. Potongan ini mengandungi daging paha dan daging drumstick dan tulang pergelangan kaki di hujung daging drumstick. Saiz & Berat 180 g hingga 250g seketul

2 kg Setiap Pek

6 peket sebakul (sejuk)/sekotak (beku)
Aspek Kualiti Segar dan bersih
Tiada sebarang bulu, epidermis dan bendasing
Tiada lebam dan kecacatan
Cara Penyimpanan Dan Penghantaran Simpan dan diedarkan dalam keadaan sejuk ( ≤ 4°C)

Disimpan dan diedarkan pada suhu dingin beku ( < -18°C)
Kesegaran Segar sehingga 5 hari dari tarikh pengeluaran (Sejuk)

12 bulan dalam keadaan dingin beku (Produk Beku)
Bahan Pembungkus Primary:
Bag plastik LDPE

Secondary:
Kotak (produk dingin beku)
Pelabelan Primary:
Jenis produk, Tarikh luput, Berat

Secondary:
Jenis produk, Tarikh pengeluaran/luput
Spesifikasi Mikrobiologi Total Plate Count : < 2.5 X 106 cfu/g
Escherichia coli : < 100 cfu/g
Salmonella spp : absent in 25 g sample
Coliform : < 1100 cfu/ g
Staphylococcus aureus : < 250 cfu/g
Listeria monocytogenes : absent in 25 g sample
Rupa Produk & Pembungkusan
Daging bahagian kaki tanpa tulang dan kulit 2 kg Pek Individu 2 kg Pek Individu
   
   
   
   
   
   
 
 
   
©2014 Copyright Lay Hong Berhad (107129-H). all rights reserved.