| 
                              
                            
                              | Penerangan | 
                              Potongan ini terdiri daripada tulang belakang, separuh bahagian paha dan drumstick. Potongan ini diperolehi selepas memotong separuh belakang ayam melalui tulang belakang. Tongkeng disertakan. | 
			      Saiz & Berat | 
			      Saiz: 300g to 380g Seketul 2 kg Setiap Pek6 peket  perbakul (sejuk)/sekotak  (Produk beku) | 
                            
                            
                              | Aspek Kualiti | 
			      Segar dan bersih Tiada sebarang bulu, epidermis dan bendasing Tiada lebam dan kecacatan | 
                            
                            
                              | Cara Penyimpanan Dan Penghantaran | 
                              Simpan dan diedarkan dalam keadaan sejuk ( ≤ 4°C)  Disimpan dan diedarkan pada suhu dingin beku ( < -18°C) | 
			      Kesegaran | 
			      Segar sehingga 5 hari dari tarikh pengeluaran (Sejuk)
  12 bulan dalam keadaan dingin beku (Produk Beku) | 
                            
                            
                              | Bahan Pembungkus  | 
                              Primary: Bag plastik LDPE
  Secondary: Kotak (produk dingin beku) | 
			      Pelabelan | 
			      Primary: Jenis produk, Tarikh luput, Berat 
  Secondary: Jenis produk, Tarikh pengeluaran/luput | 
                            
                            
                              | Spesifikasi Mikrobiologi  | 
			      Total Plate Count :  < 2.5 X 106 cfu/g Escherichia coli : < 100 cfu/g Salmonella spp : absent in 25 g sample Coliform :  < 1100 cfu/ g Staphylococcus aureus : < 250 cfu/g Listeria monocytogenes : absent in 25 g sample | 
                            
			    
                              | Rupa Produk & Pembungkusan | 
                              
				   
     			           
				     | 
			             | 
				    
     			           
				   | Sukuan belakang dengan tongkeng | 
			           2 kg Setiap pek | 
				    
                                    
			       | 
                            
                            
                              |   | 
                                |